طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید کلم پیچ

شهریور 1403 10 دقیقه

دلمه کلم برگ سفید، یک غذای فوق‌العاده لذیذ و خوشمزه است که با رعایت دستور پخت حرفه‌ای و نکات ظریف مربوط به آن، می‌توانید تجربه‌ی یک وعده غذایی لذت بخش را برای تمام اعضای خانواده فراهم کنید. با توجه به ارزش غذایی بالای کلم برگ و خواص غذایی آن، این غذا قادر است یک وعده غنی از مواد مغذی مورد نیاز را فراهم بیاورد و همه سلیقه‌ها را پوشش دهد.

رول یا دلمه کلم برگ سفید در مناطق مختلف جهان از جمله لهستان، بالکان، اروپای مرکزی، شمالی و شرقی، ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، ایران و غرب آسیا، محبوب و معروف است. این غذا با پر کردن برگ‌های کلم سفید با گوشت چرخ کرده و برنج، و سپس پختن با سس گوجه فرنگی شیرین یا تند، به شکل رول سرو می‌شود.

این دستور پخت ساده اما لذیذ، راهی آسان برای پیشنهاد یک وعده غذای خوشمزه و مغذی است. این دلمه به خصوص برای ماه‌های سرد پاییز و زمستان توصیه می‌شود. ما در ادامه به جزئیات تهیه مواد و مراحل پخت دلمه کلم برگ سفید می‌پردازیم.

آماده‌سازی مواد اولیه برای دلمه کلم برگ سفید حدود ۴۵ دقیقه به طول می‌انجامد. سپس، زمان پخت این دلمه در محدوده ۷۵ تا ۹۰ دقیقه قرار دارد. با احتساب هر دو مرحله، زمان کلی پخت این غذا حدود ۲.۵ ساعت است. این دلمه با میزان کالری حدود ۴۸۸ کیلو کالری، مناسب برای مصرف تا ۴ نفر است.

مواد لازم

ترکیبات تهیه سس

ملزومات خود دلمه

دستور پخت دلمه کلم برگ سفید

دلمه‌ها را در قابلمه بچینید

نکات حائز اهمیت در تهیه دلمه کلم برگ سفید

شخصی‌سازی

آماده‌سازی کلم برگ سفید برای دلمه

نگهداری از کلم برگ سفید

۱. فریز کردن کلم

۲. کنسرو کردن کلم

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید