در این دستور پخت، مراحل تهیه کوکو قارچ، این غذای خوشمزه و مقوی بر اساس مواد فراهم شده توضیح داده شده است.
فهرست محتوا

مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ برای ۴ نفر
مواد لازم | مقدار لازم | |
---|---|---|
1 | قارچ | ۳۰۰ گرم |
2 | سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
3 | پیاز | ۱ عدد متوسط |
4 | تخم مرغ | ۳ عدد |
5 | جعفری | ۵۰ گرم |
6 | آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
7 | آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
8 | نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
9 | روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه
مرحله اول:
سیب زمینی ها را بشویید و به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک در قابلمهای قرار دهید. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت زیاد آبپز کنید تا نرم شوند.
مرحله دوم:
سیب زمینیها را پوست گیری کرده و رنده کنید. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ و جادار بریزید. قارچها را نیز خرد کرده و با اضافه کمی روغن تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود.
مرحله سوم:
در حین تفت دادن قارچ، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید تا رنگ قارچها سیاه نشود. پس از تفت دادن قارچ، آنها را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. سپس پیاز را رنده کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.
مرحله چهارم:
آب اضافی پیاز را حذف کرده و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی و قارچ اضافه کنید. جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به دیگر مواد اضافه کنید. تخم مرغها را در یک کاسه کوچک شکنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم:
آرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط تخم مرغ را به دیگر مواد اضافه کرده و دستور دهید تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله ششم:
حتماً در زمان اضافه کردن تخم مرغ، قارچ و سیب زمینی باید کاملاً خنک باشند. یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن ریخته و گرم کنید.
مرحله هفتم:
پس از داغ شدن روغن، مایه کوکو را در دستمان شکل دهید و در تابه سرخ کنید. هر طرف را به آرامی بچرخانید تا سرخ شود.
مرحله هشتم:
در صورت تمایل، می توانید مایه کوکو را مانند کوکو سبزی یکجا سرخ کنید. در انتها، کوکوها را در ظرف مورد نظر بچینید و با گوجه فرنگی، خیار شور و نان لواش خانگی سرو کنید.
امتیاز کاربران:
( )