ترشی فلفل تند و ترش

شهریور 1403 2 دقیقه

ترشی فلفل یک نوع چاشنی تند و ترش است که معمولاً به عنوان یک همراه غذا در آشپزی ایرانی مصرف می‌شود. این ترشی به عنوان یک پنجره به دنیای طعم و تنوع برای غذاهای اصلی خدمت می‌کند و طعم خوشمزه‌ای به وعده‌های غذایی می‌بخشد.

مواد لازممقدار لازم
1فلفل سبز تند۵۰۰ گرم
2سرکه سفید۷۵۰ میلی لیتر
3ترخون۲ شاخه
4شوید۲ شاخه
5نمک۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

آماده‌سازی

ابتدا فلفل هارا خوب بشویید و آبکشی کنید. سپس با کمک سوزن فلفل هارا سوراخ کنید تا سرکه به اعماق فلفل نفوذ کند و داخل فلفل طعم دار شود.
آن‌ها را در داخل قابلمه بزرگی قرار دهید و روی آن آب بریزید تا سطح فلفل‌ها را کامل بپوشاند. 2 قاشق نمک به آن اضافه کنید. بگذارید فلفل ها چند ساعت در آب نمک بمانند. اینکار باعث می شود تلخی فلفل‌ها گرفته شود.

جوشاندن فلفل‌ها

فلفل‌ها را آبکشی کنید. قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. فلفل‌ها را داخل آب در حال جوش بریزید و حدود ۳۰ ثانیه بجوشانید تا فلفل‌ها کمی نرم شوند. دقت کنید که زیاد نجوشانید چون فلفل ها له می‌شوند و شکل آن زشت می شود.
 سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. آن‌ها را در آبکش بریزید، سپس آن‌ها را روی توری فلزی، حوله بزرگ یا  پارچه پهن کنید و به مدت دو سه ساعت اجازه دهید تا کاملا خشک شوند. 

ظرف ترشی

شیشه مناسب را آماده کنید. فلفل ها را با بشویید و ترخون را داخل آن بریزید و روی آن سرکه بریزید تا حدی که سرکه بالاتر از سطح فلفل‌ها باشد. در شیشه را محکم ببندید و گوشه ای خنک قرار دهید. معمولا ترشی بعد از حدود 7 الی 10 روز جا میافتد. بعد می توانید این ترشی فلفل تند و خوش‌طعم را در کنار غذا نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

درحال ارسال...

امتیاز کاربران:

5 (1 رأی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا