ترشی فلفل یک نوع چاشنی تند و ترش است که معمولاً به عنوان یک همراه غذا در آشپزی ایرانی مصرف میشود. این ترشی به عنوان یک پنجره به دنیای طعم و تنوع برای غذاهای اصلی خدمت میکند و طعم خوشمزهای به وعدههای غذایی میبخشد.
فهرست محتوا

مواد لازم | مقدار لازم | |
---|---|---|
1 | فلفل سبز تند | ۵۰۰ گرم |
2 | سرکه سفید | ۷۵۰ میلی لیتر |
3 | ترخون | ۲ شاخه |
4 | شوید | ۲ شاخه |
5 | نمک | ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری |
آمادهسازی
ابتدا فلفل هارا خوب بشویید و آبکشی کنید. سپس با کمک سوزن فلفل هارا سوراخ کنید تا سرکه به اعماق فلفل نفوذ کند و داخل فلفل طعم دار شود.
آنها را در داخل قابلمه بزرگی قرار دهید و روی آن آب بریزید تا سطح فلفلها را کامل بپوشاند. 2 قاشق نمک به آن اضافه کنید. بگذارید فلفل ها چند ساعت در آب نمک بمانند. اینکار باعث می شود تلخی فلفلها گرفته شود.
جوشاندن فلفلها
فلفلها را آبکشی کنید. قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. فلفلها را داخل آب در حال جوش بریزید و حدود ۳۰ ثانیه بجوشانید تا فلفلها کمی نرم شوند. دقت کنید که زیاد نجوشانید چون فلفل ها له میشوند و شکل آن زشت می شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. آنها را در آبکش بریزید، سپس آنها را روی توری فلزی، حوله بزرگ یا پارچه پهن کنید و به مدت دو سه ساعت اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.
ظرف ترشی
شیشه مناسب را آماده کنید. فلفل ها را با بشویید و ترخون را داخل آن بریزید و روی آن سرکه بریزید تا حدی که سرکه بالاتر از سطح فلفلها باشد. در شیشه را محکم ببندید و گوشه ای خنک قرار دهید. معمولا ترشی بعد از حدود 7 الی 10 روز جا میافتد. بعد می توانید این ترشی فلفل تند و خوشطعم را در کنار غذا نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
امتیاز کاربران:
( رأی)