شربت سکنجبین

شهریور 1403 2 دقیقه

شربت سکنجبین، یک نوشیدنی خوشمزه و خنک است که در فصل گرما بسیار مورد پسند علاقه‌ی افراد قرار می‌گیرد. در این آموزش، به طرز تهیه سریع و آسان این شربت معطر و خوش طعم خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای ۱۰ نفر

مواد لازممقدار لازم
1سرکه انگور۱۰۰ گرم
2شکر۱ کیلوگرم
3آب۲ لیوان
4نعناع۱۵۰ گرم

طرز تهیه

مرحله اول: آماده‌سازی شربت

  1. آب را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته و حرارت را افزایش دهید.
  2. شکر را به آب اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید.
  3. پس از جوشیدن و حل شدن کامل شکر، حرارت را ملایم کنید.

دوم: افزودن عطر و طعم

  1. صبر کنید تا شربت کمی غلیظ شود، سپس نعناع را می‌شویید و داخل شربت قرار می‌دهید تا عطر نعناع جذب شود.
  2. سرکه انگور را کم کم اضافه کرده و با شربت مخلوط کنید.

مرحله سوم: انتخاب بهترین مواد

  1. از سرکه‌های خانگی برای بهبود طعم استفاده کنید.
  2. شربت را از روی حرارت بردارید و با یک پارچه نخی تمیز صاف کنید.

مرحله چهارم: بررسی غلظت شربت

  1. برای بررسی غلظت شربت، کمی از آن را در یک فنجان بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
  2. اگر پس از خنک شدن شربت غلیظ و کمی سفت شده باشد، یعنی آماده است.

پنجم: خنک کردن و نگهداری

  1. شربت را در یک ظرف درب‌دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
  2. در صورت تمایل، می‌توانید برای تغییر طعم، زعفران را به شربت اضافه کنید.

مرحله ششم: مصرف

  1. برای مصرف شربت سکنجبین، با ترکیب مطلوب از شربت و آب یخ، مخلوط کنید.
  2. با یک قاشق، ترکیب را به خوبی هم بزنید و سپس سرو کنید.

نکات تهیه شربت سکنجبین

  1. شربت سکنجبین با عسل: برای نسخه با عسل از ۱ کیلوگرم عسل به جای شکر استفاده کنید. عسل را حرارت ندهید تا خواص آن از بین نرود.(دمای آب نباید بیش از ۴۵ درجه سانتی‌گراد شود چرا که همانطور که گفتیم خواص عسل از دست می‌رود.) در این حالت فقط کافیست نعناع و سرکه را به آب و عسل اضافه کنید، آن را خوب مخلوط کنید و میل نمایید.
  2. شربت سکنجبین مجلسی: برای نسخه مجلسی، از موادی مانند خاکشیر، تخم شربتی و زعفران دم‌کرده استفاده کنید. در صورت استفاده از آبلیمو، از آبلیموی تازه استفاده کنید.
درحال ارسال...

امتیاز کاربران:

0 (0 )

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا