طرز تهیه دلمه برگ مو: غذای اصیل ایرانی

مرداد 1404 4 دقیقه

دلمه برگ مو یکی از غذاهای معروف و محبوب غرب آسیا است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذای خوشمزه با ترکیبی از برنج، گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می‌شود و در برگ‌های انگور پیچیده می‌شود. دلمه برگ مو تبریزی را می‌توان به دو شکل رولی(لوله‌ای) یا به صورت بقچه‌ای، که رایج‌تر است، تهیه کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه دلمه برگ مو را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید.

دلمه برگ مو تبریزی با ماست
Photo by zhuann

مواد لازم دلمه برگ مو تبریزی برای 4 نفر

مراحل تهیه

مرحله ۱: آماده‌سازی لپه‌ها

مرحله ۲: آماده‌سازی سبزی‌ها

مرحله ۳: خیساندن و پخت برنج

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و گوشت

مرحله ۵: ترکیب مواد

مرحله ۶: آماده‌سازی برگ موها

مرحله ۷: پیچیدن دلمه‌ها

مرحله ۸: پخت دلمه‌ها

نکات تکمیلی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید