طرز تهیه ترشی فلفل تند و ترش

مرداد 1404 3 دقیقه

ترشی فلفل یک نوع چاشنی تند و ترش است که معمولاً به عنوان یک همراه غذا در آشپزی ایرانی مصرف می‌شود. این ترشی به عنوان یک پنجره به دنیای طعم و تنوع برای غذاهای اصلی خدمت می‌کند و طعم خوشمزه‌ای به وعده‌های غذایی می‌بخشد.

مواد لازممقدار لازم
1فلفل سبز تند۵۰۰ گرم
2سرکه سفید۷۵۰ میلی لیتر
3ترخون۲ شاخه
4شوید۲ شاخه
5نمک۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

آماده‌سازی

جوشاندن فلفل‌ها

ظرف ترشی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید