طرز تهیه مرغ پرتقالی؛ خوشمزه ترین غذا با مرغ

مرداد 1404 4 دقیقه

اگر به دنبال یک غذای متفاوت و خوشمزه برای مهمانی‌ها یا شام‌های خانوادگی هستید، مرغ پرتقالی انتخابی عالی و خاص است. در این مقاله از سایت ژوان، قصد داریم طرز تهیه این غذای خوش‌عطر و بو را در قالب 6 مرحله‌ی ساده و کاربردی به شما آموزش دهیم. با استفاده از ترکیب بی‌نظیر پرتقال تازه و ادویه‌های ملایم، می‌توانید غذایی با طعمی ملس و مجلسی تهیه کنید. همراه ما باشید تا با این دستور، طعم جدیدی از مرغ را تجربه کنید.

خورشت مرغ پرتقالی
Photo by zhuann

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

برای تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه، مواد اولیه را از قبل آماده کنید تا در حین پخت، کار شما سریع‌تر پیش برود.

مواد مورد نیاز:

  • 2 عدد سینه یا ران مرغ بدون پوست
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 عدد پرتقال تازه و آبدار
  • 1 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
  • 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
  • 1 قاشق مرباخوری عسل
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین به مقدار لازم
  • کمی روغن مایع یا کره برای سرخ کردن

مرحله دوم: طعم‌دار کردن مرغ با چاشنی‌های طبیعی

مرحله سوم: سرخ کردن مرغ و آماده‌سازی سس پرتقال

مرحله چهارم: اضافه کردن مرغ به سس و پخت ملایم

مرحله پنجم: تست مزه و غلظت سس

مرحله ششم: سرو شیک و مجلسی مرغ پرتقالی

خواص پرتقال در غذا

پیشنهادات تکمیلی برای مرغ پرتقالی

لینک‌های مفید برای یادگیری بیشتر

سخن پایانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید