طرز تهیه فرنی با آرد برنج؛ بهترین دسر برای افطار

اسفند 1403 4 دقیقه

در این مطلب، طرز تهیه فرنی با آرد برنج در دو نوع فرنی وانیلی و فرنی زعفرانی، را به شما آموزش می‌دهیم. همچنین نکاتی برای داشتن یک فرنی یکدست و خوش‌طعم ارائه خواهیم کرد.

فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که از ترکیب آرد برنج، شیر و شکر تهیه می‌شود. این دسر لطیف و خوش‌عطر معمولاً در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان‌وعده سبک و مقوی مصرف می‌شود. فرنی به دلیل هضم آسان، گزینه‌ای عالی برای کودکان و سالمندان است و در ماه رمضان نیز به عنوان یک دسر مغذی در سفره‌های افطار جایگاه ویژه‌ای دارد.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج / دسر برای افطار / برای افطار چی درست کنم / برای افطار چی بخوریم / دسر برای ماه رمضان
Photo by zhuann

مواد لازم برای تهیه فرنی

مواد اصلی

طعم‌دهنده‌های انتخابی

طرز تهیه فرنی وانیلی

طرز تهیه فرنی زعفرانی

نکات مهم برای تهیه فرنی خوشمزه

ویدیو آموزش طرز تهیه فرنی با آرد برنج؛ دسر برای افطار در ماه رمضان



مشاهده در کانال آپارات ژوان: طرز تهیه فرنی با آرد برنج؛ دسر برای افطار

سخن پایانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید