طرز تهیه سوپ شیر و قارچ؛ غلیظ مثل رستوران‌ها

مرداد 1404 9 دقیقه

سوپ شیر و قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاها است که در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها طرفداران زیادی دارد. این سوپ بافتی غلیظ، خامه‌ای و لطیف دارد و در کنار نان باگت یا تست، طعمی بی‌نظیر را ایجاد می‌کند. اگر به دنبال یک دستور ساده، اما خوشمزه برای تهیه این سوپ هستید، با ژوان همراه باشید تا در 7 مرحله ساده، راز خوشمزه‌تر شدن سوپ شیر و قارچ را با شما به اشتراک بگذاریم.

یک بشقاب سوپ شیر و قارچ غلیظ و خامه‌ای تهیه شده توسط ژوان
Photo by zhuann

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ و خامه‌ای

ویدیو آموزش طرز تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ و خامه ای



مشاهده این آموزش در کانال آپارات ژوان : طرز تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ و خامه ای | آشپزی با ژوان

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ

مرحله سوم: اضافه کردن نشاسته ذرت

مرحله چهارم: اضافه کردن هویج، جو پرک و آب

مرحله پنجم: تفت دادن قارچ

مرحله ششم: اضافه کردن شیر

مرحله هفتم: اضافه کردن خامه

سخن پایانی

سوالات متداول درباره طرز تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ و خامه‌ای

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید