آذر 1404 1 دقیقه
عدسی یکی از اصیلترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که هم بهعنوان یک صبحانه مقوی و هم یک شام سبک و خوشهضم سرو میشود. همیشه میپرسند که چگونه میتوان عدسی را طوری آماده کرد که مانند رستورانها لعاب غلیظ، عطر جذاب و طعم کامل داشته باشد.

در این ویدیو آموزشی ، قصد داریم بهصورت مرحلهبهمرحله توضیح دهیم که برای داشتن یک عدسی لعابدار واقعی، باید چه نکاتی را رعایت کنید.
طرز تهیه عدسی لعابدار و رستورانی
برای دیدن آموزش های آشپزی بیشتر کانال آپارات ژوان را دنبال کنید.