طرز تهیه رشته پلو با مرغ تکه ای در 4 گام ساده

مهر 1404 8 دقیقه

رشته پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که همیشه پای ثابت سفره‌های مجلسی و شب عید بوده است. ترکیب عطر زعفران، کشمش و مرغ تکه ای در این غذا چیزی شبیه جادوی آشپزی ایرانی است. در این مطلب از ژوان قصد داریم طرز تهیه رشته پلو با مرغ تکه ای را قدم به قدم توضیح دهیم تا بتوانید در خانه غذایی خوش‌طعم و خوش‌رنگ درست کنید که ظاهرش هم درست مثل طعمش دل‌بر باشد. در این آموزش با فوت‌وفن‌های ساده اما مهمی آشنا می‌شوید تا رشته پلو با مرغ تکه ای شما هم مثل سرآشپزهای حرفه‌ای خوش‌عطر و مجلسی شود.

رشته پلو زعفرانی با مرغ تکه ای و کشمش
تصویر از: ژوان
#مواد لازممقدار لازم
1برنج۲ پیمانه
2رشته پلویی۱۵۰ گرم
3مرغ تکه ای (ران یا سینه)300 گرم
4پیاز۱ عدد بزرگ
5کشمش پلویی5 قاشق غذاخوری
6زعفران دم‌کرده۳ قاشق غذاخوری
7نمکبه میزان لازم
8فلفل سیاه½ قاشق چای‌خوری
9زردچوبه½ قاشق چای‌خوری
10روغن یا کرهبه میزان لازم
11نان لواش یا سیب‌زمینیبرای ته‌دیگ

ویدیو آموزش طرز تهیه رشته پلو با مرغ تکه ای

اگر دوست دارید تمام مراحل طرز تهیه رشته پلو با مرغ تکه ای را به‌صورت تصویری ببینید، ویدیوی زیر را تماشا کنید. در این آموزش کوتاه از کانال آپارات ژوان، تمام فوت‌وفن‌ها و نکات آشپزی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله نشان داده شده است.


مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه برای رشته پلو با مرغ تکه ای

مرحله دوم: پخت برنج و رشته برای رشته پلو با مرغ تکه ای

مرحله سوم: ترکیب و دم کردن رشته پلو با مرغ تکه ای

مرحله چهارم: تزئین و سرو رشته پلو با مرغ تکه ای

نکات طلایی برای خوش‌طعم شدن رشته پلو با مرغ تکه ای

خواص و ارزش غذایی رشته پلو با مرغ تکه ای

سخن پایانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید