خوشمزه‌ترین بورک مرغ و قارچ و پنیر با خمیر یوفکا در 5 مرحله ساده

مهر 1404 9 دقیقه

پیش از این درباره طرز تهیه بورک گوشت و طرز تهیه بورک اسفناج صحبت کردیم و دیدید که هر کدام از این بورک‌ها بسته به موادی که با آن‌ها ترکیب می‌شود، می‌توانند طعم‌های متفاوتی داشته باشند. بورک مرغ و قارچ نیز یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه‌ای است که به دلیل طعم بی‌نظیر و بافت تردش، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها، میان‌وعده‌ها یا حتی وعده‌های اصلی محسوب می‌شود. در سایت ژوان، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این غذای لذیذ را با خمیر یوفکا و مواد اولیه در دسترس به سادگی در خانه تهیه کنید.

بورک مرغ و قارچ و پنیر با خمیر یوفکا مثلثی
تصویر از: ژوان

مواد لازم برای تهیه بورک مرغ و قارچ

ویدیو آموزش طرز تهیه بورک مرغ و قارچ و پنیر با خمیر یوفکا

اگر دوست دارید تمام مراحل بورک مرغ و قارچ و پنیر با خمیر یوفکا را به‌صورت تصویری ببینید، ویدیوی زیر را تماشا کنید. در این آموزش کوتاه از کانال آپارات ژوان، تمام فوت‌وفن‌ها و نکات آشپزی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله نشان داده شده است.


مرحله اول: آماده‌سازی مرغ برای بورک

مرحله دوم: آماده‌سازی قارچ و فلفل دلمه‌ای

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد میانی بورک

مرحله چهارم: رول کردن بورک با خمیر یوفکا

مرحله پنجم: پخت و تزیین بورک

نکات حرفه‌ای برای تهیه بورک مرغ و قارچ

تاریخچه و فرهنگ بورک در آشپزی ترکیه‌ای

ایده‌هایی برای سرو بورک مرغ و قارچ

سخن پایانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید