طرز تهیه فسنجون مرغ مجلسی

مرداد 1404 5 دقیقه

اگر به دنبال یک غذای ایرانی اصیل و خوش‌طعم هستید، فسنجون مرغ یکی از بهترین انتخاب‌هاست. این خورشت با طعم خاص و مجلسی‌اش همیشه در میهمانی‌ها و سفره‌های مهم جای دارد. در این مطلب از سایت ژوان، قدم به قدم با طرز تهیه فسنجون مرغ مجلسی و غلیظ آشنا می‌شوید؛ طوری که حتی اگر برای اولین بار آن را می‌پزید، نتیجه‌ای فوق‌العاده خواهید گرفت.

خورشت فسنجون با مرغ (با سینه مرغ)
Photo by zhuann

مرحله اول: آماده‌سازی اولیه مواد

برای شروع تهیه فسنجون مرغ، ابتدا باید مواد اولیه را به دقت آماده کنید. اصلی‌ترین مواد این خورشت شامل سینه مرغ، گردو، پیاز، رب انار و ادویه‌جات است.

مواد لازم:

  • سینه مرغ بدون پوست: ۲ عدد
  • گردوی آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • آب سرد: به مقدار لازم

مرحله دوم: خرد کردن و تفت دادن پیاز

مرحله سوم: اضافه کردن گردو و تفت دادن

مرحله چهارم: اضافه کردن رب انار و رب گوجه

مرحله پنجم: افزودن آب و شروع پخت

مرحله ششم: آماده‌سازی و اضافه کردن سینه مرغ

مرحله هفتم: چاشنی نهایی و غلظت دادن

نکاتی برای فسنجون مرغ حرفه‌ای

ترفندهایی برای فسنجون مرغ متفاوت

لینک‌های مفید برای یادگیری بیشتر

سخن پایانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید