اسفند 1403 2 دقیقه
هر ایرانی حداقل یکبار قیمه نذری خورده و میدونه چقدر خوشمزهست در این مطلب از ژوان، با طرز تهیه خورشت قیمه برای 4 نفر آشنا میشوید. این غذا یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که با مواد اولیهای مانند لپه، زعفران، لیمو عمانی و پیاز تهیه میشود. با ما همراه باشید تا این طعم خوشمزه را در خانه تجربه کنید. آموزش کامل دستور پخت را در ویدیو آموزی در پایین مشاهده کنید.
فهرست محتوا

مواد لازم تهیه خورشت قیمه برای 4 نفر:
# | مواد لازم | مقدار لازم |
---|---|---|
1 | لپه | 10 قاشق غذاخوری سرپر |
2 | گوشت خورشتی | ۲۵۰ گرم |
3 | پیاز خردشده | ۱ عدد |
4 | لیمو عمانی | ۲ عدد |
5 | زعفران | به مقدار دلخواه |
6 | رب گوجهفرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
7 | نمک | به مقدار لازم |
8 | زردچوبه فلفل سیاه پودر لیمو عمانی دارچین | به مقدار دلخواه |
نکته: برای تهیه قیمه با تعداد افراد بالاتر، برای هر نفر2 الی 3 قاشق غذاغوری سر پر لپه اضافه کنید. و بقیه مواد را به تناسب اضافه کنید.
ویدیو آموزش طرز تهیه خورشت قیمه برای 4 نفر
مشاهده در آپارات ژوان: طرز تهیه خورشت قیمه برای 4 نفر | آشپزی با ژوان
مراحل تهیه خورشت قیمه برای 4 نفر:
۱. آمادهسازی لیمو عمانی:
- روی لیموهای عمانی چند سوراخ ایجاد کنید.
- آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بگذارید تا تلخیشان گرفته شود. برای جلوگیری از شناور شدن لیموها، یک شیء سنگین روی آنها قرار دهید.
۲. تفتدهی پیاز و گوشت:
- پیازهای خردشده را در قابلمه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
- سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۳. اضافه کردن ادویهها:
- وقتی رنگ گوشت عوض شد، همه ادویهها (زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی و دارچین) را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴. پخت گوشت:
- به مواد آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت بپزد تا گوشت نرم شود.
۵. اضافه کردن لپه:
- لپههای نیمپز (که قبلاً برای از بین بردن بوی خامی آنها را نیمپز کردهاید) را به خورش اضافه کنید.
۶. تفتدهی رب و زعفران:
- رب گوجهفرنگی را همراه با زعفران تفت دهید تا خورش رنگ زیبایی به خود بگیرد. سپس این مخلوط را به خورش اضافه کنید.
۷. اضافه کردن لیمو عمانی:
- در ۲۰ دقیقه آخر پخت، لیموهای عمانی را به خورش اضافه کنید.
۸. نمک زدن:
- در مرحله آخر نمک را به خورش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۹. سرو:
- خورش قیمه را همراه با کته زعفرانی سرو کنید.
نکته: برای اینکه زعفران بیشترین رنگ و عطر را بدهد، به جای آب جوش از یخ استفاده کنید.
امتیاز کاربران:
( رأی)