مارمالاد هویج یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که برای تهیه انواع شیرینی به کار میرود. برای دیدن طرز تهیه این مارمالاد در ادامه مطلب با وبسایت ژوان همراه باشید.
فهرست محتوا

مواد لازم مارمالاد هویج
مواد لازم | مقدار لازم | |
---|---|---|
1 | هویج | ۲۵۰ گرم |
2 | شکر | ۲۰۰ گرم |
3 | هل | ۱ عدد |
4 | گلاب | ¼ لیوان |
5 | آب | ۱٫۵ پیمانه |
6 | پودر ژلاتین | ۱ قاشق مرباخوری |
7 | آب لیمو ترش | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه
آمادهسازی هویج
برای تهیه مارمالاد هویج حرفهای ابتدا هویج را پوست میگیریم و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس به همراه یک و نیم لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا هویج به طور کامل بپزد.
پوره کردن هویج و اضافه کردن شکر
پس از اینکه آب هویج کشیده شد و آب کمی داخل قابلمه باقی ماند، هویج را با گوشتکوب برقی یا دستی به صورت پوره کاملا له میکنیم. در ادامه شکر را به پوره هویج اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا آب هویج به جوش بیاید.
برداشتن کف و اضافه کردن آب لیمو
پس از اینکه آب هویج به جوش آمد کف های روی انرا می گیریم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود در پایان پخت مارمالاد ما رنگی شفاف و خوشرنگ داشته باشد. پس از اینکه شکر حل شد، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.
رسیدن به غلظت مناسب و آمادهسازی ژلاتین
حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم مارمالاد به غلظت مناسب برسد. در همین حین گلاب را داخل یک کاسه فلزی می ریزیم و روی بخار آب سماور یا کتری قرار می دهیم. سپس پودر ژلاتین را اضافه می کنیم.
حل کردن ژلاتین و اضافه کردن به مارمالاد
در این مرحله پودر ژلاتین را به روش بن ماری در گلاب حل میکنیم، سپس مخلوط گلاب و پودر ژلاتین را به قابلمه مارمالاد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم مارمالاد کشدار و غلیظ شود. پس از اینکه مارمالاد اماده شد قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم.
انتقال به ظرف و خنک کردن
در این مرحله مارمالاد را به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. در صورتی که بخواهیم مارمالاد را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم بهتر است به جای ۱ قاشق مرباخوری، ۱ قاشق چایخوری ژلاتین به آن اضافه کنیم.
نتیجهگیری و نکات نهایی
با دنبال کردن این مراحل، شما میتوانید یک مارمالاد هویج خانگی و خوشمزه تهیه کنید که به عنوان یک افزودنی عالی به صبحانه یا میانوعدههایتان خواهد بود. این مارمالاد با طعم شیرین و بافت کشدار خود میتواند تجربهای لذتبخش از یک دسر خانگی باشد. برای نگهداری طولانیتر، به یاد داشته باشید که مارمالاد را در یخچال قرار دهید و از اضافه کردن ژلاتین بیشتر برای غلظت مطلوب استفاده کنید. از این دسر خوشمزه لذت ببرید و از تهیه آن در خانه، که نه تنها سالم بلکه خلاقانه نیز است، رضایت کامل داشته باشید.
+ همچنین اگر میخواهید به جای مارمالاد، مربای هویج تهیه کنید، به صفحه طرز تهیه مربای هویج مراجعه کنید.
امتیاز کاربران:
( )