طرز تهیه خورش قیمه بادمجان حرفه‌ای

مهر 1403 2 دقیقه

خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. برای تهیه یک خورش قیمه بادمجان حرفه‌ای به مواد و روش زیر نیاز دارید:

خورشت قیمه بادمجان حرفه ای
Photo by zhuann

مواد لازم خورش قیمه بادمجان برای چهار نفر

مواد لازممقدار لازم
1گوشت خورشتی (ترجیحاً گوشت گوسفند)۳۰۰ گرم
2لپه۱ پیمانه
3بادمجان۴-۵ عدد متوسط
4پیاز۲ عدد بزرگ
5رب گوجه‌فرنگی۲-۳ قاشق غذاخوری
6لیموعمانی۳-۴ عدد
7دارچیننصف قاشق چایخوری
8زردچوبه۱ قاشق چایخوری
9نمک و فلفلبه مقدار لازم
10زعفران دم‌کرده۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
11روغنبه مقدار لازم

روش تهیه خورش قیمه بادمجان حرفه ای

آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش دهید. آن‌ها را در آب نمک قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود (حدود ۳۰ دقیقه). سپس آبکشی کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: 7 روش آسان برای گرفتن تلخی بادمجان

پخت لپه

لپه را بشویید و حدود ۳۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس در یک قابلمه با آب بپزید تا نیم‌پز شود. پس از آن آبکشی کنید.

پخت گوشت

پیازها را خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. زردچوبه را اضافه کنید و گوشت را به قابلمه اضافه کنید. گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

سپس لپه نیم‌پز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

افزودن رب گوجه‌فرنگی

رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. تا خامی رب گرفته شود.

افزودن لیموعمانی به خورش قیمه بادمجان

لیموعمانی‌ها را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید و به خورش اضافه کنید. (می‌توانید لیموعمانی‌ها را در آب گرم خیسانده و سپس به خورش اضافه کنید تا تلخی کمتری داشته باشند).

پخت خورش

آب به قابلمه اضافه کنید (مقدار آب باید به حدی باشد که تمام مواد را بپوشاند). درب قابلمه را بگذارید و خورش را روی حرارت ملایم بپزید. تا گوشت کاملاً پخته و خورش به غلظت دلخواه برسد. این مرحله ممکن است حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت طول بکشد.

افزودن دارچین و زعفران

در مراحل آخر پخت، دارچین و زعفران دم‌کرده را به خورش اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر خورش جا بیفتد.

اضافه کردن بادمجان

بادمجان‌های سرخ شده را به آرامی روی خورش قرار دهید. بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر با خورش بپزند تا طعم بگیرند.

سرو خورش قیمه بادمجان

این خورش را با برنج سفید زعفرانی سرو کنید. این خورش معمولاً با ترشی و سبزی‌خوردن نیز همراه می‌شود.

درحال ارسال...

امتیاز کاربران:

0 (0 )

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا