خورشت بادمجان

مهر 1403 3 دقیقه

خورشت بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از نظر مواد شباهت های زیادی به خورشت قیمه دارد. برای افزایش خوشمزگی و لعاب دادن به این خورش، برخی از آشپزها لپه را به آن اضافه می‌کنند، اما در دستور اصلی این خورش لپه وجود ندارد. خورش بادمجانی که با لپه طبخ می‌شود، با نام قیمه بادمجون شناخته می‌شود. می‌توانید این خورش خوشمزه را مانند سایر خورش‌های ایرانی با گوشت مرغ نیز تهیه کنید.

خورشت بادمجان
Image by AI

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه خورشت بادمجان

نکات

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید