روش بن ماری چیست؟

دی 1403 2 دقیقه

روش بن ماری (Bain-Marie) یک روش گرمایش غیرمستقیم است که برای گرم کردن یا ذوب کردن مواد حساس به حرارت، مانند شکلات، کره، سس‌ها، و سایر ترکیبات آشپزی و آزمایشگاهی کاربرد دارد. در این روش، ظرف حاوی ماده‌ای که باید گرم شود، درون ظرف بزرگتری قرار می‌گیرد که پر از آب گرم یا در حال جوش است. این کار باعث می‌شود که ماده داخل ظرف اول به آرامی و بدون تماس مستقیم با منبع حرارت گرم شود. اینگونه از سوختن یا تغییرات نامطلوب در ساختار آن جلوگیری می‌شود.

شیشه مربای بین ماری روی آب جوش داخل یک قابلمه استیل
Image by AI

به‌طور کلی، برای اجرای روش بن ماری مراحل زیر را دنبال می‌کنند:

آماده‌سازی ظرف بن ماری

قراردادن ظرف دوم

گرمایش غیرمستقیم

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید