ارده چیست؟ ۶ سوال رایج و خواص آن

شهریور 1403 5 دقیقه

ارده یک ماده غذایی مغذی است که از دانه‌های کنجد تهیه می‌شود. این خوراکی خوشمزه و پرانرژی از آسیاب کردن دانه‌های کنجد خام به دست می‌آید و یکی از سوغاتی‌های معروف برخی مناطق ایران است. ارده به دلیل خواص فراوانی که دارد، از گذشته در طب سنتی و تغذیه ایرانیان جایگاه ویژه‌ای داشته است.

ارده چیست؟

سوالات رایج درباره ارده

خواص ارده

ارده در کجا تولید می‌شود؟

سوغات کدام مناطق است؟

ارده چگونه نگهداری می‌شود؟

حساسیت به کنجد

سخن پایانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید