شکرک زدن عسل یا رس بستن؟ عسل اصلی رس می‌بندد؟

مرداد 1404 6 دقیقه

در ابتدا باید بدانیم که اصطلاح “شکرک زدن عسل” که در بین مردم رایج است، به اشتباه برای عسل‌های طبیعی استفاده می‌شود و یادآور شکر و تقلبی بودن محصول است. شکرک زدن در اصل مخصوص محصولاتی مانند شربت‌ها و مرباهاست. اصطلاح صحیح در مورد عسل طبیعی “رس بستن” یا “رس شدن” است که به پدیده تبلور یا بلور شدن (کریستالیزاسیون) عسل اشاره دارد. در این مقاله قصد داریم درباره کریستالیزه شدن عسل طبیعی بیشتر صحبت کرده و علت این پدیده را بررسی کنیم.

عسل رس بسته عسل شکرک زده
Photo by zhuann

عسل زنده

رس بستن در عسل طبیعی

آیا عسل رس بسته مضر است؟

آیا می‌توان عسل رس بسته را دوباره به حالت اول برگرداند؟

چرا مصرف عسل رس شده توصیه می‌شود؟

عسل خام چیست؟

عوامل بلوری شدن یا شکرک زدن در عسل

تفاوت رس بستن و شکرک زدن

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید