خواص کینوا؛ چرا کینوا را خاویار گیاهی می‌نامند؟

مرداد 1404 8 دقیقه

کینوا، دانه‌ای کوچک اما بسیار مغذی، امروزه به یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی در رژیم‌های سالم تبدیل شده است. این دانه ارزشمند که لقب خاویار گیاهی را به خود اختصاص داده، به دلیل خواص فوق‌العاده‌ای که دارد، در میان افرادی که به تغذیه سالم اهمیت می‌دهند جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. در این مطلب از ژوان به بررسی مهم‌ترین خواص کینوا و دلایلی که باعث شده این دانه را خاویار گیاهی بنامند می‌پردازیم.

عکس کینوا سه رنگ
Image by Pictavio from Pixabay

کینوا چیست؟

چرا کینوا را خاویار گیاهی می‌نامند؟

خواص کینوا برای سلامتی

نحوه استفاده از کینوا در رژیم غذایی

کینوا مناسب چه افرادی است؟

سخن پایانی

سوالات متداول درباره خواص کینوا

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین: از ( رأی)

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سبد خرید